RKC op jacht naar belangrijke uitoverwinning in Sittard


Morgenavond staat een mooi affiche op het programma in de strijd om de tweede periode. RKC Waalwijk bezet momenteel een gedeelde 5de plaats met 10 punten en Fortuna Sittard deelt de eerste plaats met N.E.C. Nijmegen (12 punten). Kijken we naar de algehele ranglijst dan is de ploeg van trainer Sunday Oliseh terug te vinden op een knappe tweede plaats.

 

Afgelopen vrijdag wisten de Waalwijkers voor de vierde achtereenvolgende keer de drie punten in eigen huis te houden. Voor eigen supporters en de vele nieuwe SCC-houders dankzij de ‘DMG voor RKC’ actie werd er met 1-0 gewonnen van Helmond Sport. Serginho Greene scoorde al in de twee voorgaande thuiswedstrijden en bracht dat totaal tegen de Helmonders op drie. Waar de tegenstander in de allerlaatste minuut toch nog een puntje dacht te pakken, oordeelde scheidsrechter Mulder anders. Stephen Warmolts beroerde de bal met de hand, waardoor het doelpunt terecht werd afgekeurd. Het eindsignaal volgde en de overwinning kon gevierd worden met onze twaalde man!

 

Fortuna Sittard speelde afgelopen maandag een spannende wedstrijd in Eindhoven tegen Jong PSV. Na veertig minuten keek de ploeg van Sunday Oliseh tegen een 2-0 achterstand aan. De Limburgers toonde karakter en bogen deze achterstand om naar een 2-3 overwinning.

 

RKC en Fortuna troffen elkaar al zevenendertig keer. Onze RKC’ers wisten veertien keer de drie punten te pakken, speelden elf keer gelijk en moesten twaalf keer het onderspit delven. Morgen is het zaak om het aantal overwinningen op vijftien te brengen!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


FC Eindhoven


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Divisie
14 December 2018, 20:00
Jan Louwers Stadion, Eindhoven

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

E-kortingscode Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.