RKC Waalwijk huurt talentvolle aanvaller Ozan Kökcü van het Turkse Bursaspor


De selectie van de Geelblauwen zal per direct worden versterkt met Ozan Kökcü. De 19-jarige vleugelaanvaller wordt tot en met het einde van het seizoen gehuurd van Bursaspor en zal per direct aansluiten bij de groep. Afgelopen zomer verliet de voetballer met zowel de Nederlandse, Turkse als de Azerbeidjaanse  nationaliteit de jeugdopleiding van Feyenoord en tekende hij een vierjarige verbintenis bij de huidige nummer negen van de Turkse Süper Lig.

‘’Ozan was al in beeld bij onze club toen hij speelde in de jeugd van Feyenoord. Destijds kon de linksbuiten al rekenen op interesse van diverse clubs en koos hij voor Bursaspor. Door de grote selectie van Bursaspor kwam hij daar weinig aan spelen toe. Voor ons een kans om hem deze winterstop alsnog in te lijven en kwaliteit toe te voegen aan de selectie. Voor Ozan een kans om minuten te maken en zichzelf te laten zien op dit podium. Het feit dat hij ook op de rechtsbuiten en op de ‘nummer 10’ positie uit de voeten kan, maakt hem een veelzijdige aanvaller. We willen hem succes wensen in het geelblauw van ons RKC en zien uit naar een succesvol halfjaar!’’, aldus een tevreden Algemeen Directeur Frank van Mosselveld.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Helmond Sport


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Divisie
17 November 2018, 19:45
Lavans Stadion, Helmond

 

Online Sponsoren

E-kortingscode Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.