RKC Waalwijk huurt talentvolle aanvaller Ozan Kökcü van het Turkse Bursaspor


De selectie van de Geelblauwen zal per direct worden versterkt met Ozan Kökcü. De 19-jarige vleugelaanvaller wordt tot en met het einde van het seizoen gehuurd van Bursaspor en zal per direct aansluiten bij de groep. Afgelopen zomer verliet de voetballer met zowel de Nederlandse, Turkse als de Azerbeidjaanse  nationaliteit de jeugdopleiding van Feyenoord en tekende hij een vierjarige verbintenis bij de huidige nummer negen van de Turkse Süper Lig.

‘’Ozan was al in beeld bij onze club toen hij speelde in de jeugd van Feyenoord. Destijds kon de linksbuiten al rekenen op interesse van diverse clubs en koos hij voor Bursaspor. Door de grote selectie van Bursaspor kwam hij daar weinig aan spelen toe. Voor ons een kans om hem deze winterstop alsnog in te lijven en kwaliteit toe te voegen aan de selectie. Voor Ozan een kans om minuten te maken en zichzelf te laten zien op dit podium. Het feit dat hij ook op de rechtsbuiten en op de ‘nummer 10’ positie uit de voeten kan, maakt hem een veelzijdige aanvaller. We willen hem succes wensen in het geelblauw van ons RKC en zien uit naar een succesvol halfjaar!’’, aldus een tevreden Algemeen Directeur Frank van Mosselveld.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


N.E.C. Nijmegen


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Divisie
22 April 2019, 14:30
Goffertstadion, Nijmegen

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.