13 & 14 aug. koopavond bij RKC Waalwijk


RKC Waalwijk organiseert maandag 13 en dinsdag 14 augustus een speciale koopavond. Op maandag 13 augustus zijn we geopend van 18.00 uur tot 20.00 uur en kan je terecht bij het secretariaat / de hoofdingang. Een dag later, op 14 augustus, is de Fanshop geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur & van 13.30 uur tot 20.00 uur.

Al ruim 750 RKC’ers kochten dit jaar weer een seizoenkaart van ons RKC en daar zijn we trots op. Echter streven we er natuurlijk naar om naar meer Geelblauwen te verwelkomen! Middels deze koopavond willen we supporters de kans geven om ook ’s avonds een seizoenkaart aan te schaffen. Daarnaast is het ook mogelijk om de nieuwe merchandise van RKC te kopen.

Ben je niet in staat om één van deze dagen langs te komen? Geen probleem! Je kan jouw seizoenkaart ook heel eenvoudig verlengen op www.rkcwaalwijk.nl/seizoenkaart. Klik voor de rest van de openingstijden hier.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


SBV Excelsior


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
22 Mei 2019, 18:30
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.