Laatste test RKC voor competitiestart


Morgenavond staat de laatste oefenwedstrijd voor ons RKC op het programma. Op sportpark De Zwaaier treedt RKC Waalwijk om 20:00 uur aan tegen Tweede Divisionist Kozakken Boys.

Nadat Danny Buijs besloot om naar FC Groningen te vertrekken werd Jasper de Muijnck aangesteld als zijn vervanger. De 54-jarige trainer was eerder actief bij onder meer DOTO, XerzesDZB, Papendrecht en als hoofdtrainer in Hongarije. Waar de Waalwijkers al sinds begin juli met de voorbereiding zijn begonnen, speelde de ploeg uit Werkendam twee weken geleden pas hun eerste oefenduel. In de wedstrijd tegen Quick Boys bleek het team van De Muijnk niet in staat om Quick Boys te verslaan (3-5). Drie dagen later speelde Kozakken Boys opnieuw een oefenduel. Tegen SC Feyenoord wisten ze de eerste wedstrijd van de voorbereiding te winnen (2-0). De overwinning op SC Feyenoord konden de Werkendammers niet voorzetten toen er werd geoefend tegen FC Gronningen O23 (2-0). Ook tegen Sportlust ’46 werd verloren (2-3). Voor Kozakken Boys begint de competitie pas op 26 augustus, wanneer ze het opnemen tegen AFC.

Vorig seizoen speelde het tweede van RKC Waalwijk in de voorbereiding tegen Kozakken Boys. Dat duel eindigde in 1-1. Één keer eerder speelde RKC tegen Kozakken Boys. In de TOTO KNVB-beker in 2005 stonden de Geelbauwen tegenover de club uit Werkendam. Het bekerduel werd uiteindelijk gewonnen door de Waalwijkers (0-4), waardoor RKC nog kans maakte op de beker.

Tickets

Het duel met Kozakken Boys is vrijdag gratis te bezoeken. Het stadion opent rond de klok van 19:00 uur. Via Twitter en Instagram houden wij de thuisblijvers op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de wedstrijd.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


SBV Excelsior


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
22 Mei 2019, 18:30
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.