RKC op jacht naar de drie punten in Volendam


Ondanks een fantastisch doelpunt van Jari Koenraat, deden vorige week vrijdag twee treffers van Niek Vossebelt ons RKC Waalwijk de das om. Morgen vervolgt de ploeg van trainer Fred Grim de competitie in het Kras Stadion tegen FC Volendam.

Voor de Geelblauwen staat morgen opnieuw een uitwedstrijd op het programma. Vorige week wilde RKC in Almere de winnende lijn voortzetten, maar Almere City stond dat in de weg. Niek Vossebelt bracht de Zwarte Schapen op voorsprong, alvorens Jari Koenraat op schitterende wijze de gelijkmaker tegen de touwen schoot. Niet veel later was het opnieuw Vossebelt die scoorde. Deze voorsprong gaf de club uit Almere niet meer weg.

De club uit Volendam wist dit seizoen nog niet de volle drie punten te pakken. Gelijk werd er gespeeld tegen Jong AZ (1-1), TOP Oss (0-0) en Helmond Sport (2-2). De overige wedstrijden werden allemaal verloren.  Na het 2-2 gelijkspel tegen Helmond Sport viel het eerste ontslag in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen zaterdag zette FC Volendam trainer Misha Salden op non-actief, waarna maandag de club bekent maakte dat Hans de Koning de rol als hoofdtrainer tot het eind van het seizoen zal vervullen. Zijn eerste wedstrijd als nieuwe trainer van FC Volendam wordt gelijk een speciale. De Koning stond vorig seizoen namelijk nog aan het roer bij ons RKC. Met de aanstelling van De Koning hoopt FC Volendam dat de resultaten wat rooskleuriger worden.

Onderlinge resultaten

Beide teams zijn in onderlinge duel erg aan elkaar gewaagd. De Waalwijkers maakten tot op heden twaalf keer de reis naar Volendam. Hiervan won het vijf wedstrijden, terwijl FC Volendam vier keer de drie punten in eigen huis hield. De laatste editie van deze wedstrijd eindigde in een overwinning van ons RKC. Door een doelpunt van Van Eijma wist RKC met 0-1 te winnen. Laten we morgen voor minimaal hetzelfde resultaat gaan!

Volg de wedstrijd

De wedstrijd van morgen begint om 20.00 uur. Kun je morgen niet aanwezig in het stadion zijn? Volg ons dan via Twitter en Instagram, waar we jullie op de hoogte zullen houden van de wedstrijd. Daarnaast is de wedstrijd te zien op het schakelkanaal van FOX Sports.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie
26 Oktober 2018, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Online Sponsoren

E-kortingscode Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl

Verleng en win!

Maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt. Stuur jouw unieke verhaal op & verleng je seizoenkaart!

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.