Kerst- of Nieuwjaarsborrel op een unieke locatie?


Dit jaar de Kerst- of Nieuwjaarsborrel houden in een andere setting? Het vernieuwde Mandemakers Stadion is de ideale plek voor het organiseren van deze borrels. Op een bijzondere locatie met uitkijk op het veld kunt u heerlijk samen met uw collega’s en medewerkers de feestdagen vieren en proosten op het afgelopen én natuurlijk het komende jaar!

Bij RKC Waalwijk is niets te gek. Een eenvoudige borrel met lekkere hapjes, een luxueus kerstdiner bereid door de creatieve koks van onze partner Cookaholics of een gezellige receptie? Alles is mogelijk. Het Mandemakers Stadion beschikt over diverse ruimtes. Van een knusse huiskamer tot de sfeervolle RABO Businessroom. De diverse zalen zijn geschikt voor gezelschappen van 25 tot zelfs 750 personen. Wij ontzorgen u graag volledig bij de organisatie van uw borrel.

Bent u hierin geïnteresseerd? Aarzel niet om aan het Mandemakers Stadion een bezoek te brengen en samen met onze manager horecazaken Géron de Werd de mogelijkheden te bekijken. U kunt uiteraard ook telefonisch met ons in contact komen via 0416 33 43 56 of door een mail te sturen naar horeca@rkcwaalwijk.nl.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


SBV Excelsior


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
22 Mei 2019, 18:30
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.