Vrijwilligers in het zonnetje gezet door spelers, staf & personeel

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Afgelopen dinsdagavond werd er tijdens de vrijwilligersavond genoten van een stampottenbuffet, drankjes, loterij en bovenal een gezellig samenzijn!

Vanaf 18:30 uur arriveerden de eerste genodigden. De vrijwilligers werden verwelkomt met een hapje & drankje en toegesproken door Willem van der Linden, onze commercieel directeur. Hier kregen de vrijwilligers de welverdiende complimenten voor hun inzet: ‘’zonder jullie zouden wij het niet redden.’’

Vervolgens was het tijd om aan het stampottenbuffet te beginnen. Waar de vrijwilligers zich heel het jaar lang hard inzetten om de spelers zo goed mogelijk te ondersteunen, waren de rollen deze avond omgedraaid. De selectiespelers zorgden voor goed gevulde borden & glazen. De één achter het buffet, de ander achter de bar.

Nadat iedereen was uitgegeten was het de beurt aan onze algemeen directeur Frank van Mosselveld. Hij had de eer om de jubilarissen naar voren te halen. Vrijwilligers die 12,5 & 25 jaar werkzaam voor de club werden en in het zonnetje gezet en gingen uiteraard niet met lege handen naar huis. Na lovende woorden van collega’s door collega’s was het tijd om aan de afsluiting van het programma te beginnen.

Allereerst werden nieuwelingen Sylla Sow, Kees Heemskerk en Stijn Spierings aan de vrijwilligers voorgesteld. Nadat de introductie was afgelopen zou het drietal de afsluitende loterij verzorgen.

Namens RKC Waalwijk danken wij nogmaals alle vrijwilligers voor het al harde werk dat zij voor de club doen. Speciale dank aan:

 

Jeanina van de Elshout - EHBO - 12,5 jaar in dienst

Martin Kuijs - EHBO - 12,5 jaar in dienst

Corina Marijnissen - Kidsclub - 12,5 jaar in dienst

Jan Gijsbrechts - Steward - 12,5 jaar in dienst 

Frans Smits - EHBO - 25 jaar in dienst

Adrie Buijs - Supporters vereniging - 25 jaar in dienst

 

Op naar een mooie en succesvolle tweede seizoenshelft!

FOTOVERSLAG VAN DE AVOND >

 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.