Kaartverkoopinformatie SC Telstar – RKC Waalwijk


Op vrijdag 8 februari (20.00 uur) speelt ons RKC de uitwedstrijd tegen SC Telstar. In het TATA Steel Stadion zal de ploeg van Fred Grim het goede begin van de tweede seizoenshelft graag willen voortzetten. De kaartverkoop voor dit uitduel is reeds gestart.

Gezien de positieve resultaten hoopt de selectie dan ook dat er bij dit uitduel flink wat supporters meereizen uit Waalwijk! Via een bezoek aan onze Fanshop kunt u een autocombi omwisselbiljet aanschaffen voor de prijs van €10,50.Voor deze wedstrijd organiseert supportersvereniging SV RKC tevens een busreis.

Het eerder genoemde omwisselbiljet wat u in de Fanshop heeft gekocht, kan op de wedstrijddag worden omgewisseld tot wedstrijdticket. Tussen 17.15 uur en 17.30 uur kunt u hiervoor terecht op de parkeerplaats voor de hoofdingang van het Mandemakers Stadion. Vergeet hierbij niet uw legitimatie mee te nemen! De verkoop van deze kaarten loopt tot donderdag 7 februari 17.00 uur.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


SBV Excelsior


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
22 Mei 2019, 18:30
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.