Aanmelden voor de Autotourtocht 2019 kan nog steeds


Op vrijdag 22 maart heten wij de deelnemers van harte welkom bij één van onze grootste businessclub-activiteiten: de Autotourtocht. Door samenwerkingen met Autobedrijf van Mossel, Renova Waalwijk en Vos-Zanddonk Citroën Waalwijk wordt ook deze editie wederom voorzien van prachtige bolides.

Om 12:00 uur zal deze activiteit worden afgetrapt in het Mandemakers Stadion. We maken die vrijdagmiddag een pitstop bij HIT Profit te Oisterwijk, Peter van Son Interieurobjecten in Sprang-Capelle en bij Van der Linden Transport in ons eigen Waalwijk. Na het middagvullend programma is er de mogelijkheid om als deelnemer aan te sluiten bij een volledig verzorgd 2-gangendiner. Dit diner is samengesteld door onze horecapartner Cookaholics en kost € 32,50. 

Na het diner kunt u gaan genieten van de Brabantse derby tussen ons RKC Waalwijk en Helmond Sport. In de afgelopen drie seizoenen bleven de Geelblauwen met twee overwinningen en één gelijkspel ongeslagen tegen de Helmonders.

Tot slot hanteert RKC Waalwijk sinds kort een nieuw beleid tijdens businessclub-activiteiten. Wanneer u verhinderd bent, dan kunt u bij deze activiteit tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Bij een zogeheten ‘no show’ wordt een compensatiebedrag van €25 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt dan ten gunste gesteld aan Stichting Samen RKC.

Wij zien u graag op 22 maart verschijnen! Stapt u in? 

JA, IK MELD ME GRAAG AAN VOOR DE AUTOTOURTOCHT 2019 >

JA, IN MELD ME GRAAG AAN VOOR DE AUTOTOURTOCHT 2019 + DINER >

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


SBV Excelsior


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
22 Mei 2019, 18:30
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.