Businessclubleden Uitgelicht - Jules Pulles

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er gesproken met Jules Pulles, mede-eigenaar van Pulles & Pulles in Waalwijk, bewoner van de Huiskamer vanavond en actief lid van het RKC Businessclubvoetbalteam!

Even voorstellen

Vandaag in het zonnetje, Jules Pulles. Samen met zijn broer eigenaar van Pulles & Pulles. Jules is 37 jaar en is gelukkig in de liefde met Sander. Hij is volledig sport minded en volgt alles wat met sport te maken heeft. Zo zegt hij zelf ‘Als klein jongetje zat ik al met de krant voor mijn neus om de sportuitslagen te bekijken’. Ook blijft hij ieder jaar wakker om de Super Bowl te kijken. Jules is fanatiek hockeyer, maar heeft afgelopen augustus een operatie aan zijn meniscus moeten ondergaan waardoor hij een tijdje uit de running was. ‘Ik heb wat maanden gemist maar hoop in maart weer te gaan kunnen spelen’. Verder houdt Jules van reizen. Vaak korte tripjes, even lekker er tussenuit.

Pulles & Pulles
Jules is sinds 2014 mede-eigenaar in het familiebedrijf. Naast zijn conceptmatige en tekstuele expertises brengt Jules  ook bedrijfshond Rakker in. Pulles & Pulles van nu is een full service reclamebureau. Naast de bekende reportage- en studiofotografie biedt Pulles & Pulles ook reclamevormgeving, teksten, (bedrijf)films en social media-ondersteuning. Het bruisende team van 8 man zorgt elke keer opnieuw voor verrassende producten en ideeën. Zoals hij het zelf mooi zegt ‘iedereen kende mijn pa en mijn broer van het toestel om de nek bij RKC. Maar wij zijn al jaren veel meer dan dat. Met onze creaties zetten we een totaalbeeld neer voor onze opdrachtgevers.’ Van doelgroepgerichte teksten tot de ontwikkeling van een geheel nieuwe huisstijl. Pulles & Pulles biedt full service reclamevormgeving, van idee en concept tot uitvoering en drukwerk, niets is te gek!

RKC
Pulles & Pulles is dit seizoen 25 jaar sponsor bij RKC Waalwijk. De jaren voordat hij zelf in de zaak stapte, was Jules al vaak op de tribune te vinden. ‘Ik kom al vanaf mijn 10de bij RKC en heb ook lange tijd een seizoenkaart gehad voor vak EE’. Voor zijn studie heeft hij een tijd in Groningen gewoond en zag hij RKC weinig, maar zelfs toen had hij nog een seizoenkaart. De laatste wedstrijden beginnen weer echt leuk te worden, er gebeurt weer wat op het veld en de resultaten worden beter. De verbintenis tussen Pulles & Pulles en RKC Waalwijk is bijna vanzelfsprekend geeft Jules aan. Het is ons kent ons. 

Algemene gegevens Pulles & Pulles
Spuiweg 22 H
5145 NE, Waalwijk
Telefoon: 0416-560 023
E-mail: jules@pullespulles.nl / info@pullespulles.nl

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.