RKC Waalwijk Businessclub organiseert jaarlijkse bedrijventoernooi op 4 mei


Op zaterdag 4 mei nodigt RKC Waalwijk Businessclub u en uw collega's uit om deel te nemen aan het traditionele bedrijvenvoetbaltoernooi editie 2019. Tijdens dit 7 vs. 7 toernooi wordt er gestreden om de felbegeerde titel.

Het voetbaltoernooi kent de volgende opzet. Elk team zal met 7 spelers aan de aftrap verschijnen (1 keeper en 6 veldspelers). De wedstrijden worden afgewerkt op een half veld. Ons eigen Mandemakers Stadion zal fungeren als strijdtoneel, dus als u altijd al eens in een voetbalstadion heeft willen spelen dan is dit uw kans!

13.00 uur - Ontvangst Mandemakers Stadion
14.00 uur - Start wedstrijden
17.30 uur - Finale
18.00 uur - Prijsuitreiking
20.00 uur - Eind

Na afloop van de prijzenuitreiking wordt u tevens voorzien van een heerlijk buffet en een drankje. De inschrijfkosten bedragen € 295,- per team, waarbij een team uit maximaal 12 spelers kan bestaan.

Wij hopen ook u op zaterdag 4 mei te mogen verwelkomen in het Mandemakers Stadion. Neem voor deelname aan het Businessclub voetbaltoernooi 2019 contact op met businessclub@rkcwaalwijk.nl en wie weet mag u zich later kronen tot trotse winnaar van het RKC Waalwijk bedrijvenvoetbaltoernooi 2019.

LET OP: het toernooi vindt doorgang bij deelname van minimaal 8 teams.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Ajax

Eredivisie
19 Oktober 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.