Mulder leidt Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Utrecht

Eredivisie
1 Maart 2020, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Aankomende vrijdag 26 april (20.00 uur) speelt ons RKC het uitduel tegen Go Ahead Eagles. In Deventer wordt de wedstrijd geleid door scheidsrechter Christian Mulder. Zijn assistenten zijn de heren Patrick Inia en Yorick Weterings. Vierde official is de heer Thom Winkel.

Kaartverkoop

In Deventer spelen de Geelblauwen op vrijdag 26 april (20.00 uur) tegen Go Ahead Eagles. Deze wedstrijd kunnen supporters op eigen vervoer of met een georganiseerde busreis afreizen richting Deventer. De kaartverkoop van Go Ahead Eagles-uit is ook al begonnen en loopt tot donderdag 18 april 17.00 uur.

Voor de prijs van € 15,- kan men bij de Fanshop terecht voor omwisselbiljetten van de autocombi. Deze dienen op de wedstrijddag 19 april tussen 17.45 uur en 18.00 uur omgewisseld te worden tot wedstrijdtickets op de parkeerplaats voor het Mandemakers Stadion. 

Zoals gezegd organiseert SV RKC ook voor dit uitduel traditiegetrouw een busreis. Voor deze mooie awayday betalen leden € 25,-, niet-leden € 30,-. Bezoek voor meer informatie of om jezelf op te geven de website, www.svrkc.nl.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Utrecht

Eredivisie
1 Maart 2020, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.