Central Heating sterkste op RKC Bedrijventoernooi


Afgelopen zaterdag 4 mei vond in en rondom het Mandemakers Stadion het RKC Businessclub Bedrijventoernooi plaats! Vijftien partners hadden een team opgetuigd en bonden de kicksen onder voor een middag voetbal. Uiteindelijk bleek Central Heating de sterkste, waardoor zij zich winnaar mochten noemen.

De dag begon om 13.00 uur waar alle teams langzaam binnenstroomden. Eenmaal omgekleed kon het toernooi beginnen. Alle teams speelden 7 tegen 7 op een half veld in het Mandemakers Stadion of het naastgelegen veld van Baardwijk. Al snel bleek dat het qua fanatisme wel goed zat.

De partijen werden afgewerkt met een waterig zonnetje, maar dit mocht de pret niet drukken. Nadat de poulefases waren afgerond, vonden om 17.00 de finale en troostfinale plaats in het Mandemakers Stadion. Uiteindelijk sloot Central Heating de dag af als kampioen!

Dit was echter nog niet het einde. Iedereen die aanwezig was werd uitgenodigd voor een afsluitend buffet aangeboden door Cookaholics. De organisatie kijkt tevreden terug op het Bedrijventoernooi en wil de aanwezige teams, Baardwijk en Cookaholics bedanken voor de geslaagde dag!  

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

ADO Den Haag

Eredivisie
25 Augustus 2019, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.