Kaartverkoopinformatie thuiswedstrijd Halve Finale Keuken Kampioen Play-Offs

Volgende wedstrijd


Vitesse


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
11 April 2020, 18:30
Gelredome, Arnhem

 

Wat. Een. Wedstrijd. Met een zinderende 3-0 overwinning poetst ons RKC de eerdere 2-0 uitnederlaag weg en plaatst zich voor de Halve Finale van de Keuken Kampioen Play-Offs. De Geelblauwen zullen zich gaan opmaken voor een dubbele confrontatie met Excelsior. De kaartverkoop is op 15 mei om 9.00 uur begonnen. Alles over de kaartverkoop lees je hier!

RKC Waalwijk - SBV Excelsior (zondag 19 mei; 14.30 uur)

SBV Excelsior - RKC Waalwijk (woensdag 22 mei; 18.30 uur)

Kaartverkoopinformatie - thuisduel (start 15 mei 09.00 uur)

Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders van RKC Waalwijk betalen ook voor deze ronde slechts € 5,- voor hun kaartje. Aanschaffen van de tickets gaat snel & eenvoudig online. Klik bij de keuze voor het vak bovenin op 'bestel jouw eigen stoel' en klik dus niet op een vak. Voeg een kaartje toe aan je winkelmandje en deze zal automatisch veranderen in een € 5,- ticket. Het is hierbij van belang dat je inlogt met het account waar je seizoenkaart aan gekoppeld is. Kaartjes bijkopen kan uiteraard ook, daarvoor geldt het reguliere tarief van € 10,- per stuk. Er geldt voor dit duel in eerste instantie een (seizoen)clubkaart-verplichting van 3 op 1. Seizoenkaarthouders hebben tot donderdag 16 mei 12.00 uur de tijd om hun eigen plaats terug te kopen. Je kaart terugkopen kan niet via de app.

KOOP HIER JE KAARTJE >

LET OP: de actie van € 5,- is niet geldig op de wedstrijddag!

Tevens is het van belang je seizoenkaart te bewaren. Enerzijds blijft het horecasaldo geldig, anderzijds is het, na verlengen, ook je seizoenkaart voor 2019-2020. Je ontvangt dan dus geen nieuwe pas. Meer informatie over de seizoenkaart verkoop volgt binnenkort.

Reguliere kaartverkoop

Een regulier wedstrijdticket voor het thuisduel tegen Excelsior kost € 10,- per stuk. Dit prijstarief geldt voor de vakken HH/GG/FF/ES/EE/KC. Voor de wedstrijd geldt een (seizoen)clubkaart-verplichting van 3 op 1. Tevens zijn mensen uit Regio De Langstraat ook gerechtigd om kaarten te kopen. Neem je legetimatie mee naar de Fanshop of bestel snel & eenvoudig online. Tickets zijn eenvoudig & snel aan te schaffen op onze website.

KOOP HIER JE KAARTJE >

LET OP: print je e-ticket altijd uit, onze scanners kunnen niet vanaf telefoon scannen.

Fanshop (extra koopochtend en avonden)

Tickets voor het thuisduel zijn ook verkrijgbaar in de Fanshop. De Fanshop is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Er zijn extra koopochtend -avonden ingepland. Deze vinden plaats op woensdag 15 mei en donderdag 16 mei. De Fanshop is dan geopend tot 20.00 uur. Aanstaande zaterdag is de Fanshop geopend van 10.00 uur - 12.00 uur. Tevens vindt om 10.30 uur de afsluitende training plaats. Op de wedstrijddag is de Fanshop geopend vanaf 11.30 uur tot aanvang van de wedstrijd.

Stadionkassa

Op zondag 19 mei 2019, de wedstrijddag, is de stadionkassa geopend vanaf 13.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 10,- per stuk.

LET OP: de actie van € 5,- is niet geldig op de wedstrijddag!

Kaartverkoopinformatie - uitduel

De kaartverkoopinformatie voor het uitduel in Rotterdam is hier te vinden.

Vragen?

Kom je er toch niet uit? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@rkcwaalwijk. Dat kan snel & eenvoudig door op onderstaande button te klikken.

Stel hier je vraag >

Tot snel in het Mandemakers Stadion!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Vitesse


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
11 April 2020, 18:30
Gelredome, Arnhem

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.