VACATURE: Medewerker Horeca (0-uren), stagiaire horeca en stewards

Volgende wedstrijd


Fortuna Sittard


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
14 December 2019, 19:45
Fortuna Sittard Stadion, Sittard

 

Werken bij een Eredivisieclub? Dat kan! RKC is op dit moment op zoek naar enthousiaste personen voor de horeca in het Mandemakers Stadion. De club is zowel op zoek naar een stagiaire als een medewerker horeca (0-uren). 

Medewerker Horeca
Je werkzaamheden voer je uit in de business-ruimtes en/of de horeca-hoekpunten van het Mandemakers Stadion. Gasten en supporters moeten zich, mede door jouw inzet, aandacht en servicegerichtheid, op hun gemak voelen in het Mandemakers Stadion. Op basis van een 0-uren contract word je, afhankelijk van een werkschema, bij thuiswedstrijden en eventuele andere evenementen ingezet.

Voor meer info, klik hier.

Stagiair Horeca
Ben jij op zoek naar een stage vol afwisseling? Dan ben je bij RKC Waalwijk aan het juiste adres; als stagiair horecaondernemer / -manager is nooit een dag hetzelfde. RKC Waalwijk is al jaren een bijzondere voetbalclub midden in het hart van Brabant. Een club

waar jong talent de kans krijgt zich, meer dan waar ook, te ontwikkelen. Doorgroeien naar een hoger niveau, dat is het uitgangspunt. Voor trainers, spelers, medewerkers en stagiaires. Dat alles gebeurt in een gemoedelijke, maar tegelijkertijd professionele sfeer.

Voor meer info, klik hier.

Steward
RKC Waalwijk draait met een kleine, transparante organisatie. Mede vanwege de kleinschaligheid van de organisatie, is een grote groep vrijwilligers van een ongekend groot belang. Tientallen mensen zetten zich wekelijks in voor de Waalwijkse voetbaltrots. Van steward tot kidsclubvrijwilliger en van parkeerwachter tot lotenverkoper.

RKC Waalwijk is trots dat zij op de steun van haar vrijwilligers mag rekenen! Voor onze veiligheidsorganisatie zijn wij op zoek naar gemotiveerde stewards! Als steward ben je verantwoordelijk voor het welzijn en de veiligheid van de bezoekers tijdens thuiswedstrijden van RKC Waalwijk. Je hebt een belangrijke, controlerend en klantvriendelijke functie als eerste aanspreekpunt voor alle supporters.

Voor meer info, klik hier.

 

Voor alle informatie over onze openstaande vacatures kunt u hier terecht. 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Fortuna Sittard


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
14 December 2019, 19:45
Fortuna Sittard Stadion, Sittard

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.