Hans Mulder verlengt contract en gaat met RKC de Eredivisie in

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Hans Mulder heeft zijn contract bij RKC met één jaar verlengd tot medio 2020. De verbintenis van de middenvelder liep deze zomer af, maar de samenwerking beviel beide partijen dermate goed dat de 32-jarige Amsterdammer ook komend seizoen in het Geelblauw is te bewonderen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ‘’We zijn uiteraard erg tevreden dat Hans heeft bijgetekend. Met zijn ervaring is hij zowel als mens en als speler ontzettend belangrijk voor onze groep. Hij ligt bij iedereen goed en staat er wanneer het nodig is. Hans mag met recht een echte RKC’er worden genoemd en we zijn blij dat hij met ons de Eredivisie in gaat.’’

Hans Mulder begint aanstaande maandag aan zijn achtste seizoen in Waalwijkse dienst. De clubman speelde in de periodes 2006-2011 en 2017 tot heden 203 officiële wedstrijden voor RKC. Hierin kwam hij tot elf doelpunten en zeven assists. Zonder twijfel is zijn laatste goal het meest belangrijk geweest. In Deventer luidde hij afgelopen seizoen met de 3-3 tegen Go Ahead Eagles de wederopstanding van de Geelblauwen in met uiteindelijk promotie tot gevolg.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.