Kaartverkoopinformatie uitwedstrijden RKC Waalwijk Seizoen 2019/2020

Volgende wedstrijd


AZ


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
31 Januari 2020, 20:00
AFAS Stadion, Alkmaar

 

Het nieuwe Eredivisieseizoen nadert met rasse schreden en er wordt al goed gekeken naar het speelschema! Zoals bekend opent ons RKC het seizoen op zaterdag 3 augustus (20.45 uur) in Venlo tegen VVV. Omdat de Geelblauwen in de Eredivisie actief zijn, gelden er vanaf dan enkele veranderingen met het aanschaffen van tickets voor uitduels.

Zo dient iedereen die komend seizoen een uitwedstrijd wil bezoeken in het bezit te zijn van een seizoenkaart. Bij enkele wedstrijden is ook een clubkaart voldoende. Dit varieert per duel en zal bij de kaartverkoopinformatie gecommuniceerd worden. De verkoop van omwisselbiljetten start, net als bij thuiswedstrijden, normaliter drie weken voorafgaand aan de wedstrijd. Indien de verkoopperiode afwijkt, bijvoorbeeld bij topduels, dan zullen wij hierover communiceren. Als het uitduel met de auto te bezoeken is dan zijn de omwisselbiljetten verkrijgbaar in de Fanshop. Voor de busreizen kan je ook komend seizoen terecht bij onze supportersvereniging.

Belangrijke informatie voor iedereen die een uitduel bezoekt of gaat bezoeken!

Een belangrijke verandering ten opzichte van vorige seizoenen is dat een seizoen- of clubkaarthouder met zijn pas maar één ticket voor zichzelf kan kopen, er geldt dus 1-op-1 verkoop. Het is wel mogelijk dat één persoon met meerdere (S)CC’s een evenveel aantal kaarten kan aanschaffen, maar het is hierbij wel enorm belangrijk dat de eigenaar van de pas ook daadwerkelijk de uitwedstrijd gaat bezoeken. Zelfs vier kaarten kopen en deze verspreiden is dus verboden en niet meer mogelijk.

Bij ieder uitvak wordt iedereen gecontroleerd of hij in het bezit is van een (S)CC, en of de naam op het identiteitsbewijs/paspoort overeenkomt met de naam op het omwisselbiljet. Wanneer op één van deze drie documenten een andere naam staat, wordt deze persoon geweigerd en kan dus de wedstrijd niet bezoeken. Deze nieuwe regels zijn opgesteld door de KNVB en gelden dan ook voor iedere Eredivisieclub.    

Wat moet ik meenemen naar uitwedstrijden:

  • Geldig omwisselbiljet met jouw naam erop!
  • Jouw eigen seizoenkaart of clubkaart!
  • Jouw eigen identiteitsbewijs / paspoort!

VOOR VERDERE INFO, KLIK HIER >

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


AZ


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
31 Januari 2020, 20:00
AFAS Stadion, Alkmaar

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.