Koploper RKC 2 pakt tweede overwinning op rij

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Maandagavond stond voor de beloftes van RKC de wedstrijd op het programma tegen de beloftes van VVV. Na de klinkende overwinning van vorige week tegen FC Eindhoven (0-4) was het nu VVV wat aan de kant werd gezet. Dylan Seys (2x) en Jari Koenraat waren verantwoordelijk voor de doelpunten.

Jong RKC ging de wedstrijd goed van start en dat leverde in de 5e minuut meteen de openingstreffer op van Dylan Seys. Het antwoord van VVV liet niet lang op zich wachten, want in de 13e maakte Samuel Scheimann de gelijkmaker namens de bezoekers. Met een 1-1 stand leken de ploegen te gaan rusten, maar Jari Koenraat zorgde ervoor dat onze beloftes met een beter gevoel aan de thee gingen door de 2-1 te maken. In de tweede helft bleef de doelpuntenproductie wat achter en was het alleen nog Dylan Seys die in de 70e minuut de eindstand bepaalde op 3-1 en dus weer een overwinning voor de ploeg van Sander Duits.

RKC 2 speelt volgende week opnieuw een competitiewedstrijd. Op maandag 26 augustus (18.30 uur) spelen de Geelblauwen uit tegen Fortuna Sittard. 

Opstelling RKC Waalwijk 2: Victor Timmers, Dean van der Sluys, Nigel Langras, Luuk Wouters (80' Jarno Abbel), Sebbe Augustijns, Kevin Vermeulen, Nikki Baggerman, Nando Nöstlinger (46' David Panka), Dylan Seys, Jari Koenraat en Sel Bastmeijer (70' Adam Sesay)

Scoreverloop
5'     1-0  Dylan Seys
13'   1-1  Samuel Scheimann
44'   2-1  Jari Koenraat
70'   3-1  Dylan Seys

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.