Hansson keert terug op het oude nest

Volgende wedstrijd


Vitesse


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
11 April 2020, 18:30
Gelredome, Arnhem

 

RKC Waalwijk heeft zich voor de tweede seizoenshelft van de Eredivisie versterkt met oude bekende Emil Hansson. De Zweed komt over uit de 2. Bundesliga en wordt voor een half jaar gehuurd van Hannover 96.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de geslaagde deal. ''Wij zijn blij dat Emil het komende halfjaar weer het Geel & Blauw gaat dragen. Emil heeft in zijn vorige periode bewezen een bepalende speler voor ons te kunnen zijn. Hij heeft vorig jaar met zijn vele doelpunten en assists niet voor niets een belangrijk aandeel gehad in de promotie naar de Eredivisie. De club en de speler kennen elkaar natuurlijk al goed en wij kijken er naar uit om de rest van het seizoen weer over Emil te beschikken.''

Emil Hansson kwam in de zomer van 2018 op huurbasis over van Feyenoord. In het seizoen 2018-2019 kwam de 21-jarige flankspeler tot 44 optredens namens RKC. Hierin was de Zweed goed voor dertien doelpunten en twaalf assists. Hansson was daarmee direct betrokken bij bijna 30% van de totale doelpuntenproductie in het afgelopen jaargang. Na een halfjaar in Duitsland te hebben gespeeld keert Hansson nu weer terug op het oude nest.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Vitesse


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
11 April 2020, 18:30
Gelredome, Arnhem

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.