Mandemakers Stadion, waar Brabantse gezelligheid en gastvrijheid vanzelfsprekend is

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

RKC Waalwijk spelend in het geel en blauw, is sinds 1940 de voetballende trots van De Langstraat. Als thuisbasis het Mandemakers Stadion, waar de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid vanzelfsprekend is. In de RABO Businessrooms vindt u het grootste zakelijke platform van De Langstraat, waar u vertegenwoordigers vindt van zowel grote als kleine bedrijven uit diverse branches.

Bij RKC Waalwijk bieden wij u de perfecte manier om uw relaties op een passende wijze te ontvangen. U kunt voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd een tafel reserveren in het restaurant van de RABO Businessroom om rond de klok van 18:00 uur te genieten van een heerlijk diner bereid door onze culinaire partner Cookaholics. Partners die niet dineren zijn vanaf 18:30 uur welkom in het Mandemakers Stadion, waar ze worden ontvangen door onze hostesses met een lekker bakje koffie.

Tijdens thuiswedstrijden is er altijd entertainment aanwezig. De ene keer in de vorm van een dj of zanger en bij een aantal wedstrijden per seizoen zijn er thema-avonden. Zo was er tegen Sparta Rotterdam een ”Meer voor Mannen Avond”. Deze avond werd opgeluisterd door een vrouwelijk DJ, een whiskey proeverij, een goudsmid en twee barbiers die gratis onze businessclubleden onder handen namen. Ook stonden er twee ouderwetse flippenkasten. Er staan voor dit seizoen nog tal van thema avonden op de rol. Wat dacht u van een Ladies Night of een Nostalgische avond? Ook een Las Vegas Night met echte casino tafels staat nog op het programma.

Er zijn meerdere businessruimtes in het Mandemakers Stadion. Zo is er de RABO Businessroom, waar zo’n 600 sponsoren kunnen vertoeven. Een iets kleinere ruimte is de RABO Lounge met uitkijk op het veld, waar we het all-in concept voeren met heerlijke hapjes van Cookaholics. Hier wordt na afloop van de wedstrijd een speler of trainer geïnterviewd door commercieel directeur Willem van der Linden. Na afloop van iedere wedstrijd is er alle gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor speciale kleine groepen is er ook nog de knusse RABO Huiskamer. Deze kan op verzoek gehuurd worden met een all-in concept.

Ook buiten thuiswedstrijden biedt het Mandemakers Stadion uitstekende faciliteiten voor het organiseren van bijeenkomsten. Een feestelijke receptie, een 25-jarig huwelijksfeest of een vrijgezellenavond; wij hebben voor iedere gelegenheid de juiste locatie, met de juiste sfeer. Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak via horeca@rkcwaalwijk.nl.

Heeft u na het lezen interesse om zich aan te sluiten bij het grootste zakelijke platform van De Langstraat, neem dan contact op met onze accountmanager Steef Nieuwendaal via steef.nieuwendaal@rkcwaalwijk.nl. Hopelijk zien we u binnenkort bij een van de thuiswedstrijden van RKC Waalwijk. 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Unieke feestlocatie

Iets te vieren? Het Mandemakers Stadion biedt voor iedere particuliere of zakelijke gelegenheid de juiste locatie, met de juiste sfeer!

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.