Teambuilding in het Mandemakers Stadion, ook dat kan!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Het Mandemakers Stadion in Waalwijk is niet zómaar een voetbalstadion. Het biedt voor iedere gelegenheid de juiste setting, met de juiste sfeer. Wilt u meer dan een standaard teambuildingsactiviteit? Dan bent u in het Mandemakers Stadion op de juiste plek.

Bij ons is niets te gek. Wij denken graag out-of-the-box. Van een zeskamp tot een cursus American Football. Of van een bootcamp begeleid door de performance coaches van WINRS tot een workshop boogschieten. Ons team heeft speciaal voor u, uw collega’s en/of vrienden verscheidene en originele activiteiten samengesteld, waardoor u de teambuilingsdag een extra dimensie geeft. Sluit de dag in stijl af met een overheerlijke diner bereid door de koks van onze creatieve partner Cookaholics. Of een leuke borrel aan de bar of zelfs een volledig verzorgde feestavond!

We nemen uw zorgen graag uit handen en staan voor u klaar wanneer u ons nodig hebt. Schroom niet om samen met onze manager horecazaken Géron de Werd de mogelijkheden in het Mandemakers Stadion te bekijken en bespreken. U kunt uiteraard ook telefonisch met ons in contact komen via 0416 33 43 56 of door een mail te sturen naar horeca@rkcwaalwijk.nl

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Unieke feestlocatie

Iets te vieren? Het Mandemakers Stadion biedt voor iedere particuliere of zakelijke gelegenheid de juiste locatie, met de juiste sfeer!

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.