RKC Waalwijk huurt Hannes Delcroix voor één seizoen van RSC Anderlecht

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Emmen

Eredivisie
24 November 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Ons RKC heeft zich voor het aanstaande eredivisieseizoen weten te versterken met Hannes Delcroix. De in Haïti geboren centrale verdediger beschikt over de Belgische nationaliteit en wordt voor één seizoen gehuurd van RSC Anderlecht.

De 20-jarige Delcroix is een beloftevolle speler die alle jeugdelftallen van België O15 tot en met België O19 heeft doorlopen. Algemeen directeur Frank van Mosselveld is dan ook erg tevreden met de nieuwste aanwinst van de Geelblauwen.

‘’Hannes is een zeer talentvolle linker centrale verdediger die erg comfortabel is aan de bal. Daarnaast beschikt hij over een goed fysiek en is hij sterk in de persoonlijke duels. Er bestond veel belangstelling voor Hannes, maar hij is ervan overtuigd dat onze club het beste bij zijn ontwikkeling past.’’

RKC Waalwijk en Belgische linksbenige centrale verdedigers zijn in het recente verleden een goed huwelijk gebleken. Zo treedt Delcroix met deze transfer in de voetsporen van zijn landgenoten Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen.

De talentvolle verdediger maakte op 5 augustus 2018 zijn debuut voor Anderlecht. Ook Europese minuten heeft Delcroix al op zijn naam staan. De Belg kwam namens de Paarswitten in het Europa League-duel uit tegen Dinamo Zagreb.

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Emmen

Eredivisie
24 November 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Unieke feestlocatie

Iets te vieren? Het Mandemakers Stadion biedt voor iedere particuliere of zakelijke gelegenheid de juiste locatie, met de juiste sfeer!

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.