RKC Waalwijk wint prestigieuze sponsoraward tijdens Kenniscongres Betaald Voetbal 2015

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk is gisteren in de prijzen gevallen tijdens het Kenniscongres Betaald Voetbal. De commerciële afdeling van de Geelblauwen won de sponsor award 2014/’15 van de Jupiler League. Deze prijs is extra speciaal, omdat de ranglijst wordt bepaald aan de hand van waarderingen die de eigen relaties aan de club toekennen.

Marc Boele, algemeen directeur van de Coöperatie Eerste Divisie, refereerde in zijn speech ook nog aan de fantastische avond die RKC Waalwijk dinsdag beleefde. De geweldige opbrengst van het benefietdiner, welke mogelijk werd gemaakt door kookclub ‘Cercle Des Gourmets Bois Le Duc’, en de veiling werd door Boele omschreven als een “geweldig initiatief, waaruit blijkt dat de relatie tussen haar partners en RKC Waalwijk enorm intensief is.”

Directeur Remco Oversier is enorm trots: “Het is fantastisch dat we, ondanks alle tegenslag van het afgelopen jaar, deze enorme blijk van waardering van onze partners mogen ontvangen. Dit soort zaken onderscheidt ons van andere clubs en zegt veel over de betrokkenheid van velen bij onze mooie club. We zijn trots op het feit dat we het grootste zakelijke platform van de Langstraat en omstreken hebben en het ontvangen van deze prijs is een teken dat we op de goede weg zijn. Het motiveert ons enorm om de ingezette route te continueren.”

Voorafgaand aan de uitreiking van de prijs werd de spanning opgebouwd door middel van het tonen van enkele quote die voortkwamen uit het onderzoek.

“RKC Waalwijk is het ideale platform om te netwerken, je ontmoet er constant nieuwe relaties.”

“Mijn relaties gaan altijd graag mee naar een wedstrijd van RKC, dit is voor ons en voor hen echt een avondje uit.”

 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.