Middenvelder Daan Rienstra versterkt selectie RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Daan Rienstra is de tweede zomerse aanwinst voor het elftal van Peter van den Berg. De geboren Alkmaarder komt over van Heracles Almelo en tekent voor twee seizoenen bij ons RKC Waalwijk.

Algemeen directeur Remco Oversier is trots dat de 22-jarige middenvelder gaat spelen in het Waalwijkse-shirt: "Waar wij Daan twee jaar geleden ook al wilden hebben zijn we blij dat hij nu voor ons kiest! Een echte voetballende, vaardige, middenvelder, met ook nog eens diepgang zonder bal. Daarmee past hij uitstekend binnen de speelwijze die we voor ogen hebben komend seizoen. Een speler met potentie om samen met ons mee te groeien naar een hoger niveau!’’

Daan Rienstra, het jongere broertje van PEC Zwolle-speler Ben Rienstra, speelde in de jeugdopleiding van zowel Ajax als Feyenoord. Na zijn periode in Amsterdam en Rotterdam, ging hij achtereenvolgens spelen voor de amateurs van Meervogels en ADO’20. Na afloop van het seizoen 2012-2013 maakte de rechtsbenige middenvelder bekend de overstap te maken naar Heracles Almelo. Na twee seizoenen in dienst van de Heraclieden heeft hij vandaag zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij RKC Waalwijk.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.