Proost mee op de verjaardag van RKC en ontvang enkele traktaties!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Zoals het een goede jarige betaamt trakteren wij jullie ook graag in deze jubileumweek! Voor al onze Seizoenclubcardhouders, maar ook voor álle inwoners van de Langstraat e.o., hebben wij enkele mooie presentjes.

Feestavond

Morgen, om 20.30 uur, zijn álle RKC'ers van harte welkom om het glas te heffen op onze 75 jarige verjaardag! In de RABO Businessroom zal een DJ voor de muzikale omlijsting zorgen en het is ook meteen een mooie gelegenheid om de het elftal van de driekwart eeuw vereeuwigd te zien in onze Businessruimte!

Seizoenclubcardhouders

Op vertoon van je Seizoenclubcard kan je op onze feestavond of aanstaande zaterdag, van 13.00 tot 18.00 bij ons secretariaat, een kado van onze hoofdsponsor Mandemakers Keukens ophalen. Daarnaast trakteren wij jou graag op het eerste rondje bij RKC Waalwijk - Jong PSV, je krijgt ook een muntje bij het afhalen van je kado zodat we zaterdag met z'n allen kunnen proosten op onze verjaardag!

Gratis toegang tot RKC Waalwijk - Jong PSV!

Álle inwoners van de Langstraat e.o. zijn aanstaande zaterdag van harte welkom bij RKC Waalwijk - Jong PSV. Wij geven in het kader van onze verjaardag gratis kaartjes weg voor het duel tegen Jong PSV! Kaarten kunnen morgen op de feestavond of zaterdag bij het secretariaat en bij de thuiskassa opgehaald worden.

Let op: Het kado en het muntje kan enkel opgehaald worden bij de feestavond en op zaterdag tussen 13.00 en 18.00 bij het secretariaat!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.