Businessclubleden Uitgelicht - Sander Klerks

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke thuiswedstrijd op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer waren we in gesprek met Sander Klerks, Partner Consultant van BTC.

Even voorstellen
Dit keer in Businessclubleden Uitgelicht: Sander Klerks! Sander is 41 jaar, samenwonend en is geboren en getogen in Drunen. In zijn vrije tijd geniet hij in de zomer maximaal van de zon. Zo zegt hij: ‘Voor mij is vakantie lekker naar een warm land, bij het zwembad liggen en genieten van het heerlijke weer.’ In de winter gaat Sander graag op wintersport. Verder komt Sander naar elke thuiswedstrijd op zijn fiets.

BTC
Sinds 2000 adviseert en ondersteunt BTC bedrijven en overheden op het gebied van strategische ICT oplossingen. BTC richt zich op MKB, MKB plus bedrijven en Overheid & Corporate instellingen waarbij het dé telefonie oplossing biedt voor vaste en mobiele telefonie, internetverbindingen, diensten en hardware. Zo geeft Sander aan: ‘We zetten graag samen met onze klanten de stip op de horizon.’

Vanaf 2013 is Sander Partner Consultant van BTC. Dit betekent dat hij zelfstandig ondernemer is, maar onder de paraplu van BTC opereert. Sander werkt echt aan een lange termijn relatie met zijn klanten. Zo geeft hij aan: ‘Ik ben niet bij BTC begonnen met het idee dat ik over twee jaar weer iets anders ga doen. Wij zien dat klanten ook heel trouw zijn aan BTC. Daardoor kunnen we samen bouwen aan een lange termijn relatie, waarin beide partijen elkaar zo goed mogelijk ondersteunen.’

RKC Waalwijk
Namens BTC heeft Sander zich met een zakelijk uitgangspunt aangesloten bij het netwerk van RKC Waalwijk. ‘Naar verloop van tijd word je toch automatisch meegezogen in het fanatisme en ben je er ook voor je plezier en niet alleen voor zaken.’ Het is nog steeds wel de bedoeling om zijn netwerk verder uit te breiden. Dit is al heel erg goed gelukt, maar hij hoopt natuurlijk altijd nieuwe mensen te kunnen blijven ontmoeten. Sander is begonnen in de businessroom en voor het netwerk uiteindelijk verplaatst naar de lounge. 

Algemene gegevens BTC
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen (hoofdkantoor)
https://www.btc.nl
Telefoon: 088 – 411 00 33
Sander Klerks: 088 – 411 01 68
E-mail algemeen: info@btc.nl
E-mail Sander Klerks: klerks@btc.nl 

 

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.