RKC Waalwijk 2 op zoek naar eerste overwinning

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Utrecht

Eredivisie
1 Maart 2020, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Morgenmiddag 11 februari ontvangt RKC 2 in het eigen Mandemakers Stadion FC Emmen 2 voor het competitieduel in de Beloften Eredivisie. Om 14.00 uur trapt men af voor dit duel dat gratis te bezoeken is.

De ploeg van trainer Sander Duits speelde tot nu toe twee wedstrijden in deze competitie. Uit bij PEC Zwolle en Fortuna Sittard werd er respectievelijk met 3-0 en 1-0 verloren. FC Emmen-thuis wordt de eerste wedstrijd in eigen huis voor de Waalwijkse beloften. Zoals gezegd is dit duel morgen gratis te bezoeken voor geïnteresseerden!

Schreeuw RKC naar de periode!
Uiteraard is deze dag de Fanshop de gehele dag geopend. Men kan hier tegen een scherpe prijs terecht voor haar drie wedstrijdtickets voor de thuiswedstrijden tegen Almere City FC, FC Volendam en SC Cambuur. Vanaf €30 beleef je de ontknoping van de derde periode live in het Mandemakers Stadion! Voor meer informatie, klik hier.

Morgen is dus de ideale gelegenheid om jezelf te verzekeren van drie thuiswedstrijden van de Geelblauwen én onze beloften aan te komen moedigen!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Utrecht

Eredivisie
1 Maart 2020, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.