Algemene wedstrijdinformatie RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Vanavond vindt om 18.30 uur de thuiswedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles plaats! Het wordt een spannende wedstrijd waarin ons RKC gaat proberen zich van een goede uitgangspositie te verschaffen voor de return.

Graag wil RKC haar supporters die vanavond naar het Mandemakers Stadion komen, attenderen op enkele huishoudelijke mededelingen! 

Drukte
Er komen vanavond flink wat mensen richting het Mandemakers Stadion om de wedstrijd te bezoeken! Hou dus daarom rekening met drukte in en rondom het stadion. RKC verzoekt haar supporters om op tijd te vertrekken, zodat iedereen op tijd in het stadion is en niet te lang hoeft te wachten.

Print je ticket uit!
Iedereen die via de mail een e-ticket heeft ontvangen, wordt verzocht deze thuis uit te printen! Het is namelijk niet mogelijk om vanaf de smartphone je ticket te laten scannen.

Wegwerkzaamheden A16
Tussen vrijdag 24 mei 21.00 uur en maandag 27 mei 05.00 uur voert Rijkswaterstaat wegwerkzaamheden uit op de A16 in richting van Breda naar Rotterdam. Tussen knooppunt Zonzeel en knoopunt Klaverpolder is de weg afgesloten voor al het verkeer. Supporters die na de wedstrijd via deze weg weer richting huis moeten, moeten rekening houden met omleidingen. 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.