Support de Geelblauwen in de tweede seizoenshelft van de Eredivisie!

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

De halve seizoenkaart is ook dit jaar weer verkrijgbaar. Steun ook jij de Geelblauwen in de tweede seizoenshelft van de Eredivisie? Bestel dan jouw seizoenkaart voor 20 december en krijg de wedstrijd RKC Waalwijk – FC Twente cadeau!

In de tweede seizoenshelft staan er nog vele belangrijke wedstrijden voor ons RKC op het programma. Zo spelen de Geelblauwen in het eigen Mandemakers Stadion onder andere tegen directe concurrenten VVV-Venlo, PEC Zwolle en Fortuna Sittard. Ook komt Feyenoord nog op bezoek en staat de derby tegen Willem II nog op de rol.

Wanneer de halve seizoenkaart voor 20 december wordt besteld, mag de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft gratis worden bezocht. Mede-promovendus FC Twente komt dan op bezoek in Waalwijk.

Voor kinderen tot en met 14 jaar kan er al een seizoenkaart gekocht worden voor slechts €70,-. Jongeren van 15 tot en met 20 jaar kunnen voor €90,- al een seizoenkaart aanschaffen en volwassenen bezoeken alle Eredivisiewedstrijden al vanaf €100,-. Op vak ES na zijn er op iedere tribune nog kaarten beschikbaar.  

Bestel nu eenvoudig je halve seizoenkaart hier, via de RKC Waalwijk-app of in de Fanshop.

Wanneer er meerdere seizoenkaarten besteld worden, zorg dan dat er per persoon een mijn.rkcwaalwijk.nl-account wordt aangemaakt. Voor het bezoeken van uitwedstrijden dient de seizoenkaart op eigen naam te staan. Daarnaast voorkom je dan ook hinder bij het online activeren van acties tijdens thuiswedstrijden. 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.