Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - AZ

Als laatste thuisduel van 2022 neemt RKC Waalwijk het op tegen AZ. Op zondag 6 november (16.45 uur) wordt er in het Mandemakers Stadion voor de laatste keer voor de winterstop gevoetbald. Lees hieronder de bezoekersinformatie voor deze wedstrijd.

Stadion open

Het Willy Naessens Fanplein en de Fanshop zullen 2 uur voor aftrap, om 14.45 uur, hun deuren openen voor het eerste biertje! Het Mandemakers Stadion zal hierna om 15.15 uur open gaan voor alle bezoekers. Houd hierbij je wedstrijdticket/seizoenkaart bij de hand voor een goede doorstroom.

Kaartverkoop

Voor dit duel zijn er nog tickets beschikbaar, dus zorg dat je er bij bent! Voor het duel tegen AZ geldt het tarief van topwedstrijden. Er is sprake van vrije kaartverkoop dus iedere voetballiefhebber kan er bij zijn!

Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Offline tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop, waar ook kinderkaarten te koop zijn. Deze is geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur. Ook op de wedstrijddag kan je hier, vanaf 2 uur voor de aftrap, nog terecht voor je kaarten en het scoren van jouw merchandise!

Mandemakers Stadion = rook- & vuurwerkvrij!

Graag attendeert RKC Waalwijk haar supporters erop dat het Mandemakers Stadion rookvrij is! Ook vuurwerk is ten strengste verboden op het terrein.