Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - Fortuna Sittard

Vrijdag 17 februari om 20.00 uur nemen RKC Waalwijk en Fortuna Sittard het tegen elkaar op in de Carnavalskraker. In het unieke carnavalstenue zal RKC Waalwijk de plek in het linkerrijtje verdedigen tegen de Limburgers. Hieronder vind je alle informatie voor dit thuisduel.

Carnaval pre-party

Om 17.00 uur start de carnaval pre-party met live carnavalsmuziek op het Willy Naessens Fanplein. Ook de Fanshop opent dan haar deuren en hier kun je terecht voor wedstrijdtickets, het carnavalsshirt en alle andere RKC merchandise. Vrijdagavond zijn er twee speciale carnavalsacties. Bij aankoop van zes bier ontvang je een uniek Bavaria/RKC carnavalsembleem. Daarnaast ontvang je eenmalig vier bier gratis bij het dragen van het carnavalsshirt van 2023. Heb jij hem nog niet? Bemachtig hem dan in de Fanshop of online! Om 18.30 uur opent het Mandemakers Stadion haar deuren. Houd hierbij je wedstrijdticket/seizoenkaart bij de hand voor een goede doorstroom.

Kaartverkoopinformatie

Tot de aftrap je in de fanshop terecht voor jouw kaartje en alle RKC Waalwijk fanartikelen. Maak gebruik van de speciale carnavalsactie: volwassenentickets voor maar €11,11! Kinderkaarten kosten €10,00 en zijn alleen te koop in de RKC Waalwijk Fanshop. Voor dit duel kunnen per seizoenkaart vier tickets bemachtigd worden en per clubkaart twee tickets. Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Doordeweeks is de Fanshop geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur.

Mandemakers Stadion = rook- & vuurwerk vrij!

Graag attendeert RKC Waalwijk haar supporters erop dat het Mandemakers Stadion rookvrij is! Ook vuurwerk is ten strengste verboden op het terrein.