Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - PSV

De Brabantse Derby wordt zondagmiddag 5 maart om 14.30 uur in een uitverkocht Mandemakers Stadion gespeeld. RKC Waalwijk staat na de overwinningen op Fortuna Sittard en sc Heerenveen op een geweldige achtste plaats en PSV bevindt zich net buiten de top drie. Lees hieronder alle informatie voor dit spannende duel.

Brabantse Derby

De Brabantse Derby staat helemaal in het teken van de Brabantse gezelligheid! Zondagmiddag is iedereen vanaf 12.30 uur welkom op het Willy Naessens Fanplein. Voor de kleinste RKC'ers zullen er een pannaveldje en verschillende spellen aanwezig zijn. Zoals gebruikelijk kan jong en oud er terecht voor een hapje en een drankje! Om 13.00 uur opent het Mandemakers Stadion haar deuren. Houd hierbij je wedstrijdticket/seizoenkaart bij de hand voor een goede doorstroom.

Uitverkocht

Het Mandemakers Stadion zit helemaal vol tijdens de Brabantse Derby! Alle kaarten voor het duel tegen PSV zijn uitverkocht. 

Mandemakers Stadion = rook- & vuurwerk vrij!

Graag attendeert RKC Waalwijk haar supporters erop dat het Mandemakers Stadion rookvrij is! Ook vuurwerk is ten strengste verboden op het terrein.