Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - SC Cambuur

Vanmiddag (16.45 uur) spelen we de derde thuiswedstrijd in acht dagen tijd! Tegenstander in het Mandemakers Stadion is SC Cambuur. Kom jij straks naar ons RKC? Lees hier alle belangrijke bezoekersinformatie.

Openingstijden

Het Mandemakers Stadion opent zondag 1,5 uur voor aftrap haar poorten. Supporters kunnen dus zondag vanaf 15.15 uur het stadion betreden. Alle vakken op de publieke tribune zijn geopend, met uitzondering van vak JJ.

Voorafgaand aan deze wedstrijd is SportcafĂ© De Fietsenstalling open. RKC'ers zijn hier vanaf 15.15 uur van harte welkom voor een hapje en drankje. Ook na afloop is De Fietsenstalling geopend. Het Mandemakers Stadion is bovendien geheel rookvrij.

De RKC Waalwijk Fanshop is bovendien geopend van 14.45 uur tot het eerste fluitsignaal. Je kan hier dus zeker terecht voor het scoren van je nieuwe funsocks en een thuis- en/of uittenue!

Willy Naessens Fanplein

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur zal het Willy Naessens Fanplein opnieuw geopend zijn. Alle RKC-supporters kunnen daardoor voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd genieten van de functionaliteiten. Bij de stadioningangen worden de QR-code en seizoenkaart/wedstrijdticket gescand.

Ticketverkoop

Voor de wedstrijd tegen SC Cambuur geldt een (seizoen)clubkaartverplichting. Dit betekent dat seizoenkaarthouders tot een maximum van vier tickets kunnen aanschaffen via tickets.rkcwaalwijk.nl. Clubkaarthouders hebben de mogelijkheid om maximaal twee kaarten aan te schaffen. De stadionkassa is op de wedstrijddag geopend.

Entree

RKC Waalwijk volgt de maatregelen en protocollen vanuit de overheid en KNVB. Dit houdt in dat alle bezoekers vanaf 13 jaar bij binnenkomst een geldige QR-code in de CoronaCheck-app dienen te tonen. Om wachtrijen te voorkomen raden we aan om je seizoenkaart/wedstrijdticket, identiteitsbewijs en QR-code bij de hand te hebben voor een soepele doorstroom. Bij iedere ingang van het Mandemakers Stadion staan dranghekken. Dit om de extra controle prettig te laten verlopen. Aan het begin van het dranghek wordt je QR-code i.c.m. je legitimatie gecheckt, bij de toegangspoort enkel nog het toegangsbewijs.

Oproep: kom op tijd naar het stadion en voorkom lange wachtrijen!

CoronaCheck-app

Vanwege de coronamaatregelen geldt Testen voor Toegang. Naast een wedstrijdkaart is een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs verplicht, waarna je bij de stadionpoorten je QR-code uit de CoronaCheck-app kan laten scannen. Bij het testen is het van belang dat je je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een sneltest doet via testenvoortoegang.nl

Met de CoronaCheck-app maak je van je negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs een QR-code, wat een geldig testbewijs is voor toegang tot de wedstrijd. Download de CoronaCheck-app via Apple of de PlayStore.

Aandachtspunten

  • Alleen met de combinatie van je testbewijs/vaccinatiebewijs (de QR-code in de CoronaCheck-app), je identiteitsbewijs en je wedstrijdkaart heb je toegang.
  • Alleen testuitslagen via testenvoortoegang.nl zijn geldig (een negatieve testuitslag van bijvoorbeeld de GGD of een zelftest is niet geldig).
  • Voor de activiteiten en evenementen met Testen voor Toegang geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.
  • Vragen over Testen voor Toegang? Kijk op https://www.testenvoortoegang.org/ of bel 088-7770809. RKC Waalwijk kan je hierbij niet helpen.
Parkeren

Indien je met de auto naar het Mandemakers Stadion komt is het belangrijk om te weten waar je het beste kan parkeren. Op wedstrijddagen zijn onder andere de parkeerplaatsen van vv Baardwijk en WSC aan de Akkerlaan gratis te gebruiken.