Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - Willem II

Dinsdagavond (21.00 uur) is het zover: RKC Waalwijk - Willem II! Na negen jaar wordt deze thuiswedstrijd eindelijk weer gespeeld, met publiek! Kom jij naar het Mandemakers Stadion? Lees hier alle belangrijke bezoekersinformatie.

Openingstijden

Het Mandemakers Stadion opent aanstaande dinsdagavond 1,5 uur voor aftrap haar poorten. Supporters kunnen dus dinsdag vanaf 19.30 uur het stadion betreden. Seizoenkaarthouders kunnen plaatsnemen op het vak waar zij een seizoenkaart hebben. Alle vakken op de publieke tribune zijn geopend, met uitzondering van vak JJ.

Voorafgaand aan deze wedstrijd zal het vernieuwde Sportcafé De Fietsenstalling haar deuren weer openen! RKC'ers zijn hier vanaf 19.00 uur van harte welkom voor een hapje en drankje. Om het sportcafé voorafgaand aan de wedstrijd te mogen bezoeken is een geldig wedstrijdticket, evenals test- of vaccinatiebewijs nodig. Net als in de horeca is het echter wel verplicht om zoveel als mogelijk te blijven zitten. Ook na afloop is De Fietsenstalling geopend. Om 23.30 uur sluiten de deuren. Het Mandemakers Stadion is bovendien geheel rookvrij.

De RKC Waalwijk Fanshop is bovendien geopend van 13.00 tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot het eerste fluitsignaal. Je kan hier dus zeker terecht voor het scoren van je nieuwe funsocks en een thuis- en/of uittenue!

Staanvak ES geplaceerd

Ook tegen Willem II geldt voor het staanvak ES een aangepaste situatie. In het vak is het de bedoeling dat supporters plaatsnemen op de gespoten ‘halve manen’. Het vriendelijke verzoek om deze indeling aan te houden en zoveel als mogelijk te blijven zitten. Het staanvak verandert dus tijdelijk in een geplaceerd vak tot de maatregelen en protocollen niet langer gelden.

Ticketverkoop

Voor het thuisduel tegen Willem II geldt een seizoenkaartverplichting , met een restrictie van 2 op 1. Dit betekent dat enkel supporters met een seizoenkaart een ticket online kunnen aanschaffen (tickets.rkcwaalwijk.nl). Belangrijk hierbij is om ook een identiteitsbewijs en QR-code mee te nemen. De stadionkassa is op de wedstrijddag gesloten.

Entree

RKC Waalwijk volgt de maatregelen en protocollen vanuit de overheid en KNVB. Dit houdt in dat alle bezoekers vanaf 13 jaar bij binnenkomst een geldige QR-code in de CoronaCheck-app dienen te tonen. Om wachtrijen te voorkomen raden we aan om je seizoenkaart/wedstrijdticket, identiteitsbewijs en QR-code bij de hand te hebben voor een soepele doorstroom. Bij iedere ingang van het Mandemakers Stadion staan dranghekken. Dit om de extra controle prettig te laten verlopen. Aan het begin van het dranghek wordt je QR-code i.c.m. je legitimatie gecheckt, bij de toegangspoort enkel nog het toegangsbewijs.

CoronaCheck-app

Vanwege de coronamaatregelen geldt Testen voor Toegang. Naast een wedstrijdkaart is een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs verplicht, waarna je bij de stadionpoorten je QR-code uit de CoronaCheck-app kan laten scannen. Bij het testen is het van belang dat je je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een sneltest doet via testenvoortoegang.nl

Met de CoronaCheck-app maak je van je negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs een QR-code, wat een geldig testbewijs is voor toegang tot de wedstrijd. Download de CoronaCheck-app via Apple of de PlayStore.

Aandachtspunten

  • Alleen met de combinatie van je testbewijs/vaccinatiebewijs (de QR-code in de CoronaCheck-app), je identiteitsbewijs en je wedstrijdkaart heb je toegang.
  • Alleen testuitslagen via testenvoortoegang.nl zijn geldig (een negatieve testuitslag van bijvoorbeeld de GGD of een zelftest is niet geldig).
  • Voor de activiteiten en evenementen met Testen voor Toegang geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.
  • Vragen over Testen voor Toegang? Kijk op https://www.testenvoortoegang.org/ of bel 088-7770809. RKC Waalwijk kan je hierbij niet helpen.
Catering

Tijdens RKC Waalwijk – Willem II zullen voorafgaand en na de wedstrijd twee Smulkarren bij vak EE staan, waar iedereen terecht kan voor een friet en snacks. De kar bij het hoekpunt EE-FF zal voorafgaand aan de wedstrijd geopend zijn, de Smulkar bij hoekpunt EE-DD is tijdens en na de wedstrijd geopend. In de horecapunten in het stadion zijn buiten de bekende dranken ook voorverpakte etenswaren en snoepwaren verkrijgbaar.

Mocht je voor of tijdens de wedstrijd of in de rust gebruik willen maken van de horecapunten of toiletten? Loop via de aangegeven looproute richting het toilet of horecapunt en volg hierbij de instructies van de stewards.

Parkeren

Indien je met de auto naar het Mandemakers Stadion komt is het belangrijk om te weten waar je het beste kan parkeren. Op wedstrijddagen zijn onder andere de parkeerplaatsen van vv Baardwijk en WSC aan de Akkerlaan gratis te gebruiken.