Businessclubleden Uitgelicht - Benno Leeser

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er een kijkje genomen bij één van onze trouwe partners namelijk GASSAN Diamonds onder leiding van Benno Leeser. Benno is CEO van GASSAN Diamonds.

Even voorstellen

Dit keer in Businessclubleden Uitgelicht; Benno Leeser (65). Benno is getrouwd, vader van drie kinderen en trotse opa van acht kleinkinderen. In zijn vrije tijd besteedt hij graag aandacht aan zijn familie, geniet hij met regelmaat van vakanties en kijkt hij graag een potje voetbal. Zo zegt Benno: ’'Voetbal heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven maar uiteraard staat mijn familie altijd op nummer 1’’.

GASSAN Diamonds

GASSAN is een familiebedrijf wat opgericht is in 1945 door Samuel Gassan, grootvader van Benno. Op dit moment zijn er wereldwijd ongeveer 450 mensen werkzaam voor GASSAN. GASSAN is een groothandel in diamant en retailer in horloges, diamant en juwelen. In de diamantslijperij wordt diamant geslepen, met name de eigen slijpvorm GASSAN 121.  In het eigen atelier wordt door deskundige goudsmeden de diamant(en) gelijk gezet in een ring of ander juweel en direct op maat gemaakt. Ook worden hier de Choices by DL juwelen ontworpen. Het Rolex Service Center verricht alle Rolex reparaties, door Rolex gecertificeerde horlogemakers. Zo geeft Benno aan: ‘’Tijdens uitgebreide rondleidingen wordt de bezoeker uitleg gegeven over de herkomst, waardebepaling en het gehele proces van ruw tot geslepen diamant. De tour eindigt in de nieuwe GASSAN Boutique’’.

RKC Waalwijk en GASSAN Diamonds

‘’Via een aantal relaties van ons zijn wij terecht gekomen bij RKC. Het is een mooie club met een goed imago. Wij zien op dit moment dat wij het bij diverse clubs goed doen met de business clubleden, waarbij wij over het algemeen bij de wat minder grote clubs meer gebondenheid zien.’’ GASSAN hoopt door middel van deze samenwerking haar naamsbekendheid te vergroten en uiteraard ook directe verkopen tot stand te brengen.

Algemene informatie

Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175
1011 LN Amsterdam
Website: https://www.gassan.com/
Tel: 020 622 5333
E-mail: W.vd.Horn@gassandiamonds.nl