RKC op schema voor de Eredivisie

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Eredivisievoetbal, dat gaat er volgend seizoen gespeeld worden in het Mandemakers Stadion. Op natuurgras welteverstaan. RKC Waalwijk en Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. hebben inmiddels grote stappen gemaakt en de verbouwing van de voetbalvelden van het sportcomplex is dan ook in volle gang.

Het trainingscomplex van de Geelblauwen gaat bestaan uit een hybride- en een natuurgrasmat. De oorspronkelijke trainingsvelden zijn al geruime tijd verwijderd en hebben plaats gemaakt voor nieuwe velden. Eén daarvan is inmiddels al ingezaaid, terwijl er momenteel volop gewerkt wordt aan het hybrideveld.

Ook het hoofdveld is inmiddels op de schop gegaan, waarbij vorige week het laatste stukje kunstgras is verwijderd. Omstreeks eind juli moet dit veld worden opgeleverd. Onze algemeen directeur Frank van Mosselveld is in de afgelopen periode samen met hoofdaannemer Van Wijlen B.V. op bezoek geweest bij Hendriks Graszoden, een nieuwe stap in het proces. Bij deze wereldspeler in graszoden is de nieuwe mat voor het Mandemakers Stadion uitgezocht. Het bedrijf is onder andere verantwoordelijk voor de velden van het San Siro, de Allianz Arena en de Kuip.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.