‘Strijd. Passie. Dorst.’

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Van heinde en ver reizen mensen af naar het Zuiden voor één van de mooiste feesten van het jaar. Wij, als Brabanders, zijn trots op carnaval. Nog een kleine twee weken en het feestgedruis barst los. Dit jaar alleen niet in een krokodillenpak, boerenkiel of sneeuwwitje.

Verheugd maken we op de 11de om 11 over 11 bekend dat we in samenwerking met kledingpartner Stanno een fantastisch carnavalsshirt hebben ontworpen. Dit shirt, gebaseerd op de kleuren van Schoenlapperslaand, zoals Waalwijk tijdens carnaval genoemd wordt, is in Limited Edition verkrijgbaar voor iedere liefhebber. Als klap op de vuurpijl zullen de Waalwijkers op vrijdag 21 februari tegen Sparta Rotterdam aantreden in dit tenue.

De basis voor het carnavalstenue zijn cirkels in de kleuren blauw, geel en rood verwijzend naar de kleuren van Waalwijk tijdens carnaval. Belangrijk element van het shirt is het logo. Hierbij pronkt onze leeuw met een sjaal in de carnavalskleuren en wordt het geflankeerd door de kleuren van Schoenlapperslaand.

In de kraag is de slogan gepositioneerd, op de achterkant van het shirt pronkt het logo van Schoenlapperslaand. Aan de rechterkant van het shirt staat de kreet ‘We Zullen Altijd Blijven Zingen’, welke verwijst naar onze trouwe supporters. Aan de linkerkant vind je de slogan ‘Strijd. Passie. Dorst.’ terug, met een knipoog naar ‘Strijd. Passie. Trots.’.

Evenals op de huidige tenues prijkt Willy Naessens Industriebouw op de voorkant van het tenue. Daarnaast is Mandemakers Keukens en Van Mossel op de achterkant en Peter van Son Interieurbouw op de mouw te bewonderen.

KLIK HIER OM HET SHIRT TE BESTELLEN >

Bestellen
Ongetwijfeld wil je met carnaval pronken in dit shirt?! Het shirt is enkel en uitsluitend in de pre-order verkrijgbaar in onze webshop. De shirts zijn te koop voor €61,11 exclusief verzendkosten. Hierbij ontvangt men het eveneens exclusieve RKC Waalwijk carnavalsembleem cadeau. Dit item is ook los verkrijgbaar in de webshop. De shirts kunnen tot en met 18 februari worden besteld, waarna ze vanaf de 19de worden verstuurd. Een andere optie is om na de online bestelling het shirt af te halen, dat kan op donderdag 20 februari en vrijdag 21 februari in de Fanshop. Kijk op de website voor de actuele openingstijden van de Fanshop. Vergeet bij het ophalen je legitimatie niet.

KLIK HIER OM HET SHIRT TE BESTELLEN >

LET OP:

  • De oplage van de shirts is beperkt, dus wees er snel bij! OP=OP
  • Alle shirts zijn voorzien van het magische carnavalsgetal/rugnummer 11
  • Maximaal 4 shirts per supporter
  • RKC Waalwijk besteedt de levering uit en is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging
  • De shirts vallen klein uit. Er wordt aangeraden een maat groter te bestellen

Bekijk hier de officiële clip van het carnavalsshirt, gemaakt door onze partner vandenheuvelmedia.nl.

Foto's: joepvdijk.nl

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.