JM van Delft & zn nieuwe shirtsponsor RKC Waalwijk

Trouwe partner JM van Delft & zn treedt met ingang van het seizoen 22/23 toe tot het selecte groepje shirtsponsors van RKC Waalwijk. De specialist in gevels en kozijnen zal dit seizoen zichtbaar zijn op de borst van het nieuwe thuis- en uittenue van de Geelblauwen.

Commercieel directeur Rob de Groot: ‘’Het partnership tussen RKC Waalwijk en JM van Delft & zn gaat al vele jaren terug, waarbij we nu in de vorm van shirtsponsoring een nieuwe stap zetten in onze samenwerking. Met hen op de borst gaan we samen het nieuwe Eredivisieseizoen in.'’   

Ook Sander van Delft, Directeur en eigenaar van JM van Delft & zn is enthousiast over de nieuwe stap: “ We zijn al vele jaren aan de club verbonden en in de loop der jaren is de samenwerking steeds verder uitgebreid. Dat we met ons familiebedrijf op het wedstrijdshirt van RKC Waalwijk staan, maakt me trots, zeker omdat er veel RKC Supporters in ons bedrijf werkzaam zijn”

JM van Delft & zn is een echt familiebedrijf met een rijke historie sinds 1907. Momenteel wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie.  JM van Delft levert stalen & aluminium ramen, deuren en gevels.

Peter van Son Interieurobjecten

Met de komst van JM van Delft & zn op het wedstrijdtenue, komt er ook een einde aan een periode van 3,5 jaar van Peter van Son Interieurobjecten als shirtsponsor. Met hen op de mouw en later de borst werden hoogtepunten gevierd zoals de promotie in 2019 en de tiende plek in de Eredivisie afgelopen seizoen. De interieurspecialist blijft uiteraard wel actief als partner binnen de RKC Waalwijk Businessclub.