Kaartverkoopinformatie Ajax - RKC Waalwijk

Zondag 12 februari om 16.45 uur staat het uitduel tegen Ajax op de planning en jij kan er bij zijn! De kaartverkoop is begonnen dus lees hieronder hoe jij mee kan naar de Johan Cruijff ArenA.

Kaartverkoopinformatie

Voor het uitduel in Amsterdam zijn zowel online als in de Fanshop kaarten te verkrijgen. De kaartverkoop is gestart en jij kan je ticket bemachtigen! De verkoop loopt tot donderdag 9 februari om 17.00 uur. Buskaarten kosten zoals gebruikelijk €19,40 per persoon. Wil je met eigen vervoer gaan, dan kost een autokaart voor deze wedstrijd €15,00 per persoon. Je dient in bezit te zijn van een club- of seizoenkaart om een omwisselbiljet aan te kunnen schaffen. De limiet is één ticket per persoon. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten in de webshop! 

Reisinformatie: Bus

De bussen zullen op zondag 12 februari om 15.00 uur vertrekken naar Amsterdam. Zorg dus dat je uiterlijk om 14.30 uur op de parkeerplaats van het Mandemakers Stadion aanwezig bent. Het omwisselen van je omwisselbiljet vindt plaats in Sportcafé De Fietsenstalling en hier ben je uiteraard ook welkom voor een drankje! 

Reisinformatie: Auto

Het omwisselen van je omwisselbiljet per auto is vanaf 15.45 uur mogelijk op de parkeerplaats bij het uitvak van de Johan Cruijff ArenA. Een parkeerkaart is aan te schaffen voor €1,00 per stuk.

Sportcafé De Fietsenstalling

Zoals altijd zal Sportcafé De Fietsenstalling haar deuren voorafgaand aan deze awayday openen. Iedere supporter is deze zondag vanaf 13.30 uur van harte welkom voor een mooie start van deze awayday!

Benodigde documenten

Wanneer je de uitwedstrijden van ons RKC bezoekt heb je vier documenten nodig:

  • Geldig legitimatiebewijs;
  • Seizoenkaart of clubkaart;
  • Omwisselbiljet voor de bus of de auto;
  • Parkeerkaart (bij auto).
Vragen?

Mocht je vragen hebben dan kan je terecht bij het secretariaat van RKC Waalwijk. Kom langs op locatie of neem contact op via: (0416) 33 43 56 of info@rkcwaalwijk.nl.