Kaartverkoopinformatie FC Emmen - RKC Waalwijk

Na het thuisduel tegen FC Utrecht volgt voor RKC Waalwijk een uitwedstrijd! In en tegen Emmen zal er op zaterdagavond 13 augustus om 20.00 uur worden gespeeld tegen de plaatselijke FC. Lees hieronder de kaartverkoopinformatie voor dit uitduel!

Kaartverkoopinformatie

De kaarten voor het uitduel in Emmen zijn zowel online als in de Fanshop te verkrijgen. Op dinsdag 2 augustus om 09.00 uur start de kaartverkoop. Een buskaart kost online € 19,40 en in de Fanshop € 20,- per persoon. Je kan ook met eigen vervoer gaan, een autokaart kost € 9,- per persoon. Je dient in het bezit te zijn van een club- of seizoenkaart om een omwisselbiljet aan te kunnen schaffen. De limiet is één ticket per persoon.

Reisinformatie: bus

De bussen zullen op zaterdag 13 augustus om 16.00 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats van het Mandemakers Stadion. Zorg dus dat je uiterlijk om 15.30 uur op locatie aanwezig bent! Het omwisselen van je omwisselbiljet vindt plaats in Sportcafé De Fietsenstalling. Hier ben je ook van harte welkom voor een drankje!

Reisinformatie: auto

Het omwisselen van je omwisselbiljet per auto is op de wedstrijddag mogelijk vanaf 19.00 uur bij de parkeerplaats van het uitvak van Stadion De Oude Meerdijk. Een parkeerkaart is aan te schaffen voor €1,- per stuk.

Benodigde documenten

Wanneer je de uitwedstrijden van ons RKC bezoekt heb je vier documenten nodig:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Seizoenkaart of clubkaart
  • Omwisselbiljet voor de bus of de auto
  • Parkeerkaart (bij auto)

Vragen?
Mocht je vragen hebben kan je terecht bij het secretariaat van RKC Waalwijk. Kom langs op locatie of neem contact op via: (0416) 33 43 56 of info@rkcwaalwijk.nl.