Kaartverkoopinformatie FC Groningen - RKC Waalwijk

Na de interlandperiode en het thuisduel tegen Sparta Rotterdam speelt RKC Waalwijk op vrijdag 7 oktober (20.00 uur) het uitduel tegen FC Groningen! Support jij de Geelblauwen in het noorden van het land? Lees hier de kaartverkoopinformatie!

Kaartverkoopinformatie

De kaarten voor het uitduel in Groningen zijn zowel online als in de Fanshop te verkrijgen. Op donderdag 22 september om 09.00 uur start de kaartverkoop en loopt tot donderdag 6 oktober om 17.00 uur. Een buskaart kost online € 19,40 en in de Fanshop € 20,- per persoon. Je kan ook met eigen vervoer gaan, een autokaart kost € 9,- per persoon. Je dient in het bezit te zijn van een club- of seizoenkaart om een omwisselbiljet aan te kunnen schaffen. De limiet is één ticket per persoon.

Reisinformatie: bus

De bussen zullen op vrijdag 7 oktober om 15.30 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats van het Mandemakers Stadion. Zorg dus dat je uiterlijk om 15.00 uur op locatie aanwezig bent! Het omwisselen van je omwisselbiljet vindt plaats in Sportcafé De Fietsenstalling. Hier ben je ook van harte welkom voor een drankje!

Reisinformatie: auto

Het omwisselen van je omwisselbiljet per auto is op de wedstrijddag mogelijk vanaf 19.00 uur bij de parkeerplaats van het uitvak van de Euroborg. Een parkeerkaart is aan te schaffen voor €1,- per stuk.

Sportcafé De Fietsenstalling

Traditiegetrouw zal Sportcafé De Fietsenstalling haar deuren voorafgaand aan deze awayday openen. Iedere supporter is deze dag vanaf 14.00 uur van harte welkom om samen toe te leven naar een sfeervolle awayday!

Benodigde documenten

Wanneer je de uitwedstrijden van ons RKC bezoekt heb je vier documenten nodig:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Seizoenkaart of clubkaart
  • Omwisselbiljet voor de bus of de auto
  • Parkeerkaart (bij auto)

Vragen?
Mocht je vragen hebben kan je terecht bij het secretariaat van RKC Waalwijk. Kom langs op locatie of neem contact op via: (0416) 33 43 56 of info@rkcwaalwijk.nl.