Neem je (klein)kind mee naar RKC Waalwijk - Feyenoord!

Wil jij je kind de sfeer laten proeven van een vol Mandemakers Stadion tijdens een absolute topwedstrijd? Dan is zondag 21 augustus (16.45 uur) het ideale moment! Voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord hanteert RKC Waalwijk namelijk een speciaal tarief voor kinderen!

RKC Kidsactie

Met deze actie heb je als seizoen- of clubkaarthouder de mogelijkheid om voor slechts €5,- een kinderkaart aan te schaffen. Deze kaarten gelden voor kinderen tot en met 12 jaar.

De restricties voor deze wedstrijd zijn 4 op 1 voor seizoenkaarthouders en 2 op 1 voor clubkaarthouders. Maak je als (seizoen)clubkaarthouder gebruik van deze actie? Dan kan je daarnaast respectievelijk nog maximaal drie of één ticket(s) bijbestellen. De verkoop voor losse kaarten start op woensdag 10 augustus om 09.00 uur.

Vak JJ geopend

Door de grote animo voor deze topwedstrijd zullen er ook kaarten beschikbaar zijn voor vak JJ, om in een zo vol mogelijk Mandemakers Stadion de Geelblauwen te supporten! Dit betekent dat ieder vak op de publieke tribune, met uitzondering van het uitverkochte vak ES, beschikbaar is.

Ben jij er zondag 21 augustus ook bij? Online tickets zijn vanaf bovengenoemde datum te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl of in de RKC Waalwijk Fanshop. Deze is geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur. Ook op de wedstrijddag kan je hier, mits er nog kaarten beschikbaar zijn, vanaf 1,5 uur voor de aftrap terecht.