Peter van Son Interieurobjecten creëert samen met ondernemers beleving in De Langstraat

Aankomende zaterdag 14 november zal er een Dunkin’ pop-up store staan bij onze shirtsponsor ‘Peter van Son Interieurobjecten’ op zijn terrein in Sprang-Capelle. De komende 4 weken is deze dagelijks geopend van 9.00 tot 19.00 uur voor de lekkerste koffie's én dagverse donuts. Je hebt keuze uit 28 verschillende smaken, met als klap op de vuurpijl de officiële RKC-donut. Je kunt jouw bestelling vooraf al plaatsen via www.dunkindonuts.nl of je kiest ze uit in de vitrine!

De creativiteit en het ondernemen voegt Peter van Son Interieurobjecten samen om een mooie schakel te zijn in een bijzondere tijd. Zij doen dit dan ook niet alleen, maar samen met Restaurant Charlie. Tijdens deze donkere dagen willen we zeker beleving creëren. De mensen in de pop-up zijn van Restaurant Charlie. Zo zorgen we samen voor een toffe samensmelting van ondernemen.

Openingsactie

Om de opening van de Dunkin’ pop-up store te vieren vinden er meerdere openingsacties plaats. Houd de social mediakanalen van zowel Peter van Son Interieurobjecten als RKC Waalwijk goed in de gaten. Elke klant die de 'Dunkinnl-app' downloadt, kan genieten van een gratis drankje en ontvangt meerdere kortingsvouchers. Verder krijgen de eerste 25 klanten bij aankoop van 12 donuts een box van 6 donuts cadeau. Extra: gratis Dunkin’ zwembad ter waarde van €9,95 bij aankoop van een box met 24 donuts.

Smullen maar!