Reis voordelig mee met de Sparta/Excelsior-combi!

Op dinsdag 24 januari om 21.00 uur speelt RKC Waalwijk de uitwedstrijd tegen Sparta. Ruim een week later, op zaterdag 4 februari om 21.00 uur, reizen we opnieuw naar Rotterdam voor de wedstrijd tegen Excelsior. Tegen een voordelig tarief kun je beide awaydays meemaken! Samen met de Supportersvereniging van ons RKC is deze actie opgezet.

Tarieven
 SpartaExcelsiorTotaal
Combiticket auto€7,-€7,-€14,-
Combiticket bus€15,-€15,-€30,-

Een autoticket kost normaal €9,- en een busticket €19,40.

Omwisselinformatie 

Het omwisselen van de autotickets kan beide wedstrijden vanaf 20.00 uur bij het desbetreffende uitvak in Rotterdam. Heb je een busticket besteld, dan kun je zowel bij de wedstrijd tegen Sparta als Excelsior opstappen bij het Mandemakers Stadion. Dinsdag 24 januari vertrekt de bus om 19.15 uur en op zaterdag 4 februari om 19.30 uur. Voor beide dagen geldt dat je 30 minuten voor vertrek aanwezig dient te zijn op de parkeerplaats van het Mandemakers Stadion.

Belangrijk

- Voor beide wedstrijden geldt 1 op 1 verkoop, dus 1 ticket per seizoen- en/of clubkaart. 
- De korting werkt niet wanneer de tickets via de RKC App besteld worden. Bestellen moet via de website
- Om de korting te laten werken, moeten beide tickets in één transactie besteld worden. Voor beide wedstrijden dien je een ticket in je winkelmandje te hebben. De korting wordt dan automatisch verrekend; 
- De kaartverkoop voor het duel tegen Sparta loopt tot maandag 23 januari om 12.00 uur;
- De kaartverkoop voor het duel tegen Excelsior loopt tot donderdag 2 februari om 17.00 uur.

Geen combiticket?

Dat is geen probleem, dan kun je gewoon de tickets voor de gewenste wedstrijd op dezelfde wijze als normaal bestellen via de app, website of Fanshop. De tarieven zijn dan €19,40 voor een busticket, €9,- voor de auto en €1,- voor een parkeerkaart.

Vragen over het combiticket of een van de uitwedstrijden? Neem dan contact met ons op via de mail (info@rkcwaalwijk.nl) of telefoon (0416 334456).