RKC Businessclub in beweging: Vidiled

De RKC Waalwijk Businessclub is met haar bijna 300 organisaties het grootste zakelijke netwerk van De Langstraat. Niet verrassend dat leden elkaar telkens weer blijven vinden om business te bedrijven en elkaar verder te helpen, zeker in deze aparte tijden. Dit is dan ook de kracht van het netwerk van RKC Waalwijk en hierdoor wordt er enorm veel business gedaan met elkaar. Ook businesspartner Vidiled streeft ernaar andere businesspartners in te zetten middels hun producten en/of diensten.

Door de coronacrisis veranderde de gehele propositie van Vidiled en is creativiteit nodig, door bijvoorbeeld een happy-trailer welke is ontstaan door om te denken, en concreet om oud-spelers (Henrico Drost en Ingo van Weert) een passend, en persoonlijk afscheid te geven. De organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur, verkoop en service & onderhoud van LED-schermen was voorheen voornamelijk afhankelijk van de evenementenbranche. Door de huidige situatie en een mooi stukje creativiteit is de aandacht van Vidiled echter verlegd van de massa naar het individu.

Ewout Rijkers, Vidiled: ''Creativiteit, en daarmee uniek zijn voeren de boventoon en zorgen voor prachtige referenties waar we juist nu profijt van hebben. Op dit moment leveren wij bijvoorbeeld bij RKC zelf met een LED-scherm voor een tijdelijke oplossingvan het scorebord in het stadion en komen er uiteindelijk twee vaste nieuwe LED-schermen te hangen. Juist het RKC-netwerk zorgt ervoor dat je met lokale ondernemers kan werken, middels toepassingen meer gericht op veiligheidswaarschuwingen en bewustwording bij passanten, zoals we voor de gemeente Waalwijk, als wel Ingram Micro doen.'' 

Vidiled

Vidiled is een zeer service- , klant- en resultaatgerichte organisatie  uit Kaatsheuvel die lokale betrokkenheid zeer hoog heeft staan. Het streven is om samen met elke klant tot de ideale oplossing te komen en ontzorging, passende voorlichting en advisering te bieden.

Investeren in de toekomst

''Bij Vidiled staan we niet stil en investeren we in nieuwe toepassingen, waardoor we een uniek nieuw DIS product hebben ontwikkeld en uniek zijn in de markt van DOOH. Door data registratie middels diverse sensoren, dan wel andere bronnen die data genereren welke zijn we in staat om real time boodschappen te laten zien (Amber Alert), of een trigger op de meldkamer dan wel activatie hulpdiensten, maar ook service meldingen of activiteiten welke plaatsvinden. Kortom, te veel om nu te vertellen, dus de uitnodiging staat voor alle leden om voor een kop koffie het volledige verhaal te mogen horen. Blijf gezond, en laten we elkaar actief informeren en inzetten.''

Vidiled
Belgiëstraat 6B
5171 PN Kaatsheuvel
0416 – 74 40 82