RKC Waalwijk Businessclub: voor én met elkaar

De businessclub van RKC Waalwijk is het grootste zakelijk plaform van De Langstraat. Éen van de belangrijkste pijlers is het onderling verbinden van ondernemers in deze regio om businesskansen verder te vergroten. RKC Waalwijk is een plek waar zakenrelaties elkaar ontmoeten, waar ze kunnen deelnemen aan activiteiten, en waar ze exposure kunnen generen.

RKC Waalwijk ging samen met partner Van den Heuvel Media langs bij een aantal partners waaronder hoofdsponsor Willy Naessens en partners Peter van Son Interieurobjecten, Van Krieken Koffieservice, WINI Kantoordesign en DAS Bouwsystemen. Conclusie na deze roadtrip in De Langstraat en omstreken: op de bouw, bij het koffiezetapparaat, op kantoor of in de ontvangstruimte, partners van RKC Waalwijk komen elkaar overal tegen. Zo bouwde Willy Naessens voor partners Kivits Drunen en DAS Bouwsystemen en zag WINI Kantoordesign haar klantenbestand in drie jaar groeien met 30 organisaties uit het netwerk van RKC Waalwijk. De kans is tevens groot dat u op bezoek bij een partner van RKC Waalwijk koffie drinkt die geleverd is door Van Krieken of dat uw vergadering plaatsvindt in een ruimte die is aangekleed door Peter van Son.

De Businessclub van RKC Waalwijk telt een kleine 300 organisaties uit talloze sectoren, waardoor het veruit het grootste zakenplatform van regio De Langstraat is. Interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via businessclub@rkcwaalwijk.nl.