RKC Waalwijk en het Johan Cruyff Institute slaan handen ineen met partnership

RKC Waalwijk is onderdeel geworden van een select gezelschap partners van het Johan Cruyff Institute door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van educatie.

RKC Waalwijk en het Johan Cruyff Institute hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om elkaar op het gebied van educatie en persoonlijke ontwikkeling te versterken. De overeenkomst biedt speciale voordelen voor de medewerkers, spelers en coaches van de Brabantse voetbalclub, die interessante kortingen ontvangen op de academische programma‚Äôs op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en -sponsoring, football business en coaching aangeboden door Johan Cruyff Institute, met als doel om de ontwikkeling van hun professionele loopbaan te bevorderen.

Daarnaast biedt de overeenkomst nog andere voordelen voor de voetbalclub en de studenten en alumni van het Johan Cruyff Institute, zoals deelname aan speciale studiecasussen, gastlezingen, stageplaatsen en de organisatie van gezamenlijke educatieve activiteiten. 

Accountmanager van RKC Waalwijk en tevens alumnus van het Johan Cruyff Institute, Steef Nieuwendaal: ''RKC Waalwijk profileert zich graag als een creatieve ontwikkelclub, waarbij mensen de mogelijkheid krijgen om zich verder te ontwikkelen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit geheel in lijn ligt met de denk- en werkwijze van het Johan Cruyff Institute. Daarnaast is het mooi dat we middels dit partnership gebruik kunnen maken van elkaars expertise en netwerk, waardoor er weer nieuwe kansen en inzichten zullen ontstaan.''