RKC Waalwijk en Peter van Son presenteren: Peters Pot!

RKC Waalwijk en shirtsponsor Peter van Son Interieurobjecten organiseren vanaf de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam op zaterdag 23 oktober iedere thuiswedstrijd een rustactiviteit: Peters Pot! Doe mee, spaar voor het Prinses Máxima Centrum en maak kans op tickets voor een buitenlandse voetbalwedstrijd, welke worden aangeboden door partner Sparenti! Inschrijven kan door iedereen, ook zonder (seizoen)clubkaart.

Spelregels

In de rust van ieder thuisduel zal Peters Pot voortaan plaatsvinden. Bij deze activiteit krijgen twee supporters drie pogingen om de bal vanaf de zestienmeterlijn in een pot op de middenstip te schieten. Lukt dit? Dan win je twee tickets voor een voetbalwedstrijd in het buitenland, mede mogelijk gemaakt door reispartner Sparenti! Schieten de supporters je in 2x3 pogingen niet raak? Dan vult RKC Waalwijk Peters Pot verder aan met € 100,-, dat aan het Prinses Máxima Centrum wordt gedoneerd. Het startbedrag voor dit goede doel is € 2.940,-, dat beschikbaar is gesteld door Peter van Son Interieurobjecten en partner Terrasbeglazing op Maat.nl. 

Aanmelden

Wil jij met een medesupporter tijdens de rust deelnemen aan Peters Pot? Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier. In de week voorafgaand aan iedere wedstrijd neemt RKC contact op met een winnend duo. Per wedstrijd zijn er twee deelnemende duo's. Het inschrijfformulier geldt het hele seizoen.

Aanmeldformulier Peters Pot: RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam

Aanmeldformulier Peters Pot - RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam
* velden zijn verplicht