RKC Waalwijk organiseert Supportersfeest 2022

Het seizoen 21/22 is voor RKC Waalwijk ten einde en wát voor een seizoen is het geweest! Ondanks dat we jullie support een periode hebben moeten missen is het een uniek jaar geweest waarin we ons niet alleen direct gehandhaafd hebben, maar ook een tiende plaats in de Eredivisie hebben weten te behalen. Reden genoeg dus om iets te vieren. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een besloten feestavond exclusief voor onze trouwe seizoenkaarthouders. Lees hieronder alle informatie over het feest!

Programma

Op vrijdag 3 juni (19.00 - 00.00 uur) wordt de parkeerplaats van het Mandemakers Stadion omgebouwd tot feestlocatie. Als seizoenkaarthouder heb jij gratis toegang tot dit exclusieve en besloten all inclusive (fris, bier en wijn) evenement. Gedurende de avond zullen onder andere DJ Nick Noorman & Arjon Oostrom optreden en wordt daarnaast de Nations Leaguewedstrijd België - Nederland uitgezonden op een groot scherm. 

Bestel je gratis kaartje

Voor deze avond is het belangrijk dat je als seizoenkaarthouder een gratis toegangskaartje claimt. Dit kan vanaf nu, vrijdag 20 mei 12.00 uur, via tickets.rkcwaalwijk.nl. Per seizoenkaarthouder kunnen maximaal twee kaarten geclaimd worden.