RKC Waalwijk uitgeschakeld in de beker

Woensdagavond (20.00 uur) heeft RKC Waalwijk uit verloren tegen De Treffers. Op Sportpark Zuid werd het 2-0.

Achterstand

Met snelle counters wist De Treffers veel gevaar te creeƫren en zo kwamen zij ook vroeg op voorsprong. De Geelblauwen konden niet in hun eigen spel komen en vonden aanvallend moeilijk het doel van de thuisploeg. Joel Pereira hield zijn team goed in de wedstrijd met verschillende sterke reddingen. Desondanks gingen de Geelblauwen met een achterstand de rust in.

Geen oplossing

In de rust besloot coach Joseph Oosting voor een dubbele wissel, om zo het spel om te gooien. Roy Kuijpers en Kevin Felida betraden het veld. Dit hielp echter niet voldoende. Wederom was het de thuisploeg dat scoorde en zo op een 2-0 voorsprong kwam. Campman schoot een vrije trap binnen. Ook Clement, Lobete en Bel Hassani zouden het veld nog betreden maar dit alles mocht niet baten. RKC verloor en is daarmee uitgeschakeld in het TOTO KNVB Bekertoernooi.

RKC Waalwijk wil alle meegereisde fans bedanken voor hun support op deze woensdagavond.